Spaar je mee?

Spaar mee

Ik heb nog andere hulpmiddelen nodig die niet vergoed worden. Help je mee met sparen?

– met een betaalverzoek

Kies hoeveel je mij wilt geven en vul je naam en e-mailadres in. Mijn ouders sturen je dan binnen en week een e-mail met een betaalverzoek. Je betaalt via de link in die e-mail met iDeal. Lekker makkelijk!

*verplicht veldEen keer per jaar een betaalverzoek

Elke maand een betaalverzoek

Eenmalig een betaalverzoek

* je krijgt een betaalverzoek met een bedrag dat je kunt aanpassen

Alleen de brieven van Yonathan

Super bedankt voor je gift!

– met een overschrijving

Ook lekker makkelijk: je gift zelf overmaken op mijn bankrekening. Dat is NL97ASNB8843439170 van Yonathan Diepeveen. Je kiest zelf of het een eenmalige of periodieke overboeking is.

– via Paypal

Ga naar mijn Paypal spaarpot (binnenkort beschikbaar) om er een bedrag in te stoppen. Je mag je naam erbij zetten, maar dat hoeft niet.

Privacy

Hoeveel je voor mij spaart is ons geheimpje. We gebruiken je naam en je e-mailadres alleen om je mail te sturen. We laten die gegevens aan niemand zien. Cookies gebruiken we alleen om te kijken hoeveel mensen mijn dagboek lezen.

Niet aftrekbaar

Van de Belastingdienst mag je je gift aan mij niet aftrekken. Ik ben namelijk geen goed doel, ik ben gewoon Yonathan. Daarom krijg ik geen ANBI-erkenning.

Kascontrolecommissie

Mijn vader en moeder gaan samen met twee mensen uit onze kerk bijhouden hoeveel jullie samen voor mij sparen en waar ik dat geld aan uitgeef.